Lema del curs

 

Confie en tu

Selector de idioma

Avís legal

Escudo Colegio

1. Introducció

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d'ús del lloc web alicante.colegioscarmelitas.es/ (d'ara endavant el "lloc web"), entenent per lloc web totes les pàgines i els seus continguts propietat del COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT als quals s'accedeix a través del domini http://alicante.colegioscarmelitas.es/ i els seus subdominis.

La utilització del lloc web atribueix la condició d'Usuari del mateix i implica l'acceptació de totes les condicions incloses en el present Avís Legal. L'Usuari es compromet a llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es propose utilitzar el lloc web, ja que aquest i les seues condicions d'ús arreplegades en el present Avís Legal poden patir modificacions.

 

2. Titularitat del lloc web

El titular del present lloc web és COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT amb domicili en la CALLE MADRE ELISEA OLIVER, núm. 2, 03005, ALACANT i CIF: R0300287J.

Vostè pot posar-se en contacte amb nosaltres en el següent número de telèfon: 965 17 47 67 o e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

3. Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual d'aquest lloc web, són titularitat de COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT. La reproducció, distribució, comercialització o transformació, total o parcial, no autoritzades del contingut del lloc web, llevat que siga per a ús personal i privat, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual de COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT. Igualment, totes les marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en el Lloc estan protegits per Llei.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest lloc web, així com els perjudicis ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial del COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT, poden ocasionar l'exercici de les accions que legalment corresponguen i, si escau, a les responsabilitats que d'aquest exercici es deriven.

 

4. Exclusió de responsabilitat

El contingut, programes, informació i/o consells expressats en aquest lloc web han d'entendre's com simplement orientatius. El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT no respon de cap manera de l'efectivitat o exactitud dels mateixos, quedant exempta de qualsevol responsabilitat contractual o extra contractual amb els Usuaris que faça ús d'ells, ja que són aquestes les que hauran de decidir segons el seu criteri l'oportunitat dels mateixos.

El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT es reserva el dret de modificar el contingut del lloc web sense previ avís i sense cap tipus de limitació.

Així mateix, declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguen ocasionar-se per la falta de disponibilitat i/o continuïtat d'aquest lloc web i dels serveis que s'ofereixen en ell.

El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT no garanteix l'absència de virus ni d'altres elements en la web que puguen produir alteracions en el seu sistema informàtic. El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT declina qualsevol responsabilitat contractual o extra contractual amb els Usuaris que facen ús d'açò i tinguera perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats per virus informàtics o per elements informàtics de qualsevol índole.

El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT declina qualsevol responsabilitat pels serveis que eventualment pogueren prestar-se en el lloc web per part de tercers.

El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT declina qualsevol responsabilitat pels serveis i/o informació que es preste en altres llocs web enllaçats amb est. El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT no controla ni exerceix cap tipus de supervisió en llocs webs de tercers. Aconsellem als Usuaris dels mateixos a actuar amb prudència i consultar les eventuals condicions legals que s'exposen en aquestes webs.

Els Usuaris que remeten qualsevol tipus d'informació a COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT, es comprometen al fet que la mateixa siga veraç i que no vulnere qualsevol dret de tercers ni la legalitat vigent.

 

5. Condicions d'ús del portal per als usuaris

L'accés al present lloc web és gratuït excepte en el relatiu al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés contractat pels usuaris.

Queda expressament prohibit l'ús del Lloc amb finalitats lesives de béns o interessos del COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguen, danyen o inutilitzen les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) del COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT, o de tercers.

En el cas que l'Usuari tinguera coneixement que els llocs web enllaçats remeten a pàgines els continguts de les quals o serveis són il·lícits, nocius, denigrantes, violents o contraris a la moral, li agrairíem que es posara en contacte amb el COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT.

 

6. Política de protecció de dades personals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT comunica als usuaris de sitio web  alicante.colegioscarmelitas.es/ que les dades facilitades a través de la nostra pàgina web mitjançant els corresponents formularis i els e-mails rebuts, i que tenen la consideració de dades de caràcter personal, seran incorporats als nostres fitxers, amb la finalitat de poder gestionar el servei sol·licitat, contestar a la seua sol·licitud i/o tramitar la seua petició.

Aquests fitxers es troben inscrits en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades conforme a la legislació vigent i normativa de desenvolupament.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, que les dades personals siguen veraces, exactes, vigents, autèntics, pertinents i no excessius; i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats.

En aquells casos on per a realitzar una sol·licitud siga necessari emplenar un formulari i fer un "clic" en el botó d'enviar, la realització del mateix implicarà necessàriament que ha sigut informat i ha atorgat expressament el seu consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privadesa.

6.1. Dades facilitades per tercers: En cas que en la sol·licitud s'inclogueren dades de caràcter personal, per persones no titulars dels mateixos, l'usuari haurà de, amb caràcter previ a la seua inclusió, informar a aquestes persones dels extrems continguts en els paràgrafs anteriors. El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT s'eximeix de qualsevol responsabilitat per l'incompliment d'aquest requisit.

6.2. Dades de menors: No està autoritzat facilitar dades de persones menors de catorze anys d'edat a través d'est lloc web. El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT s'eximeix de qualsevol responsabilitat per l'incompliment d'aquest requisit.

6.3. Comunicacions comercials per mitjans electrònics: Les comunicacions que es realitzen per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà electrònic, seran les necessàries per a gestionar la seua sol·licitud. No obstant açò, seran aquelles que hagen sigut consentides o autoritzades expressament pels destinataris de conformitat amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, exceptuant el que està disposat per l'article 21.2 d'aquesta mateixa Llei, en la redacció donada per la Disposició Final Primera de la nova Llei General de Telecomunicacions.

6.4.  Mesures de seguretat: El responsable del fitxer ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits, i ha instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques a disposició segons l'estat de la tecnologia per a evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades.

6.5. Deure secret: L'usuari compta amb la confidencialitat i el deure secret de tots aquells que tracten les dades en nom i per compte del mateix. Sense perjudici de l'anterior, l'usuari és conscient de la possibilitat que la seguretat de les comunicacions a través de xarxa no siga invulnerable.

6.6. Drets dels afectats: L'usuari podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades personals segons el que es disposa en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (L.O. 15/1999) i el RD. 1720/2007, dirigint un escrit, adjuntant còpia del seu DNI o Passaport, a la següent adreça: CALLE MADRE ELISEA OLIVER, núm. 2, 03005, ALICANTE.

6.7. Transferències Internacionals de Dades. El COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT t'informa, de manera expressa, que les dades que ens facilites dins de la present pàgina així com aquells que ens comuniques a través dels nostres perfils en les següents xarxes socials: Facebook i Twitter, seran comunicats i tractats en servidors que es troben a Estats Units d'Amèrica. Per açò, t'informem de manera expressa i prèvia de la transferència internacional de les teues dades a aquest Estat, de conformitat amb el que es disposa per la Directiva 95/46/UE i per l'establit en l'article 34 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la qual consenteixes i ens autoritzes a realitzar.

 

7. Comunicacions comercials per mitjans electrònics

Les comunicacions que es realitzen per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà electrònic, seran les necessàries per a gestionar la seua sol·licitud.

No obstant açò, seran aquelles que hagen sigut consentides o autoritzades expressament pels destinataris de conformitat amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, exceptuant el que està disposat per l'article 21.2 d'aquesta mateixa Llei, en la redacció donada per la Disposició Final Primera de la nova Llei General de Telecomunicacions.

 

8. Xarxes socials

En fer-te fan, seguidor, fer "clic" en "m'agrada" o anàlegs de la nostra empresa en el vessant de les diferents xarxes socials, en el context d'aquest tractament has de tenir en compte que el COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT únicament pot consultar o donar de baixa les teues dades de forma restringida en tenir un perfil específic. Qualsevol rectificació de les teues dades o restricció d'informació o de publicacions has de realitzar-la a través de la configuració del teu perfil o usuari en la pròpia xarxa social. Per defecte consenteixes:

a) El tractament de les teues dades personals a l'entorn d'aquesta xarxa social i conforme a les seues polítiques de Privadesa:

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php?ref=pf
Twitter: http://twitter.com/privacy

b) L'accés del COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT a les dades contingudes en el teu perfil o biografia, depenent de la configuració que tingues de la teua privadesa en cada xarxa, aquests seran més o menys amplis.
c) Al fet que les notícies publicades sobre els nostres esdeveniments, o els nostres comentaris puga aparèixer en el teu mur o biografia.
d) A rebre comunicacions sobre els nostres productes/esdeveniments.

Si vols deixar de seguir-nos, només has de punxar l'opció "Deixar de ser fan" o "dejar de seguir". Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment, mitjançant escrit, dirigit a l'adreça que apareix a dalt o enviant un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Atès que els perfils de la nostra organització es troben en companyies que tenen els seus servidors i seu fora de l'espai de la Unió Europea, d'acord amb la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades, t'informem de manera expressa per a recaptar el teu consentiment per a la transferència internacional de les teues dades a EUA, d'acord amb l'article 34 de la Llei Orgànica 15/1999, amb la finalitat de carregar les teues dades en els nostres perfils socials. En qualsevol moment podràs revocar aquest consentiment, a través dels mitjans de contacte que t'hem facilitat en el present document.

 

9. Legislació

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. L'Usuari accepta aquests Termes d'Ús de COL·LEGI SANTA MARÍA DEL CARMEN - ALACANT

 

10. Contacte amb nosaltres

Si té Vostè qualsevol pregunta sobre les condicions reflectides en aquest Avís Legal, o si li agradaria fer qualsevol suggeriment o recomanació, per favor dirigisca's a nosaltres a través de la següent adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Localització

Localització

C/ Madre Elisea Oliver, 2. 03005. Alacant. Espanya
Com arribar en transport públic:
Bus: línias 04 i 05. Veure mapa

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres

Contacta i resol els dubtes que tingues.

  • Telèfon: +34 965 17 47 67

Estem a les xarxes socials

Estem a les xarxes socials

Segueix-nos i mantin-te informat.

Customizable Social Media Icon Links Sidebar - va

JoomBall - Cookies